WAARDERING VOOR JEZELF

De eerste module : zelfinzicht vergroten

De reguliere zorg kijkt naar symptoombestrijding. Ik kijk samen met jou in deze eerste module meteen al naar de bron, naar de oorzaak : waarom ben jij ziek geworden? Welk signaal geeft jouw lichaam en wat betekent dit signaal precies?

Er wordt momenteel veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar de wisselwerking tussen lichaam en geest. Er worden steeds meer nieuwe ontdekkingen gedaan en één ding staat vast : lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Als dat zo is kun je je dan voorstellen dat leef- en denkpatronen een effect hebben op je lichaam? Samen met jou ga ik onderzoeken welke patronen jij hebt die jou schaden, die jou ziek hebben gemaakt. Je gaat ontdekken wat er bij jou vastzit aan pijn en trauma's. Je gaat ervaren wat de effecten daarvan zijn. We sporen blokkades op, onderzoeken hoe ze zijn ontstaan. We zoeken een manier om ze te deblokkeren.

Ik leer jou praktische methodes die rechtstreeks resultaat geven.

  • Accepteren dat je nu bent wie je bent, met alles wat er nu is, is een van de moeilijkste stappen in een proces. Ik ga je handvatten aanreiken hoe je leert accepteren.
  • Innerlijke-kind-visualisaties verbinden jou met het kind in jou dat in een bepaalde periode pijn heeft gehad, getraumatiseerd en/of geblokkeerd is. Het in verbinding komen en het erkennen van de pijn opent de blokkade.
  • Werken met je hartsenergie op je blokkades van je kind lost de pijn op.
  • Belemmerende overtuigingen ombuigen naar overtuigingen die jou dienen zet jou terug in je kracht (bv. ik doe nooit iets goed, ik ben het niet waard, ik ben dom).
  • Focus op energiegevers, leren omgaan met energievreters. Bv. irritatie is een energievreter, hoe ga je hiermee om? Wat zegt het van jou? Waarom is dit?
  • Loslaten van bewuste of onbewuste dingen die je negatief bezighoudt.
  • Het opbouwen van een mindsetdocument. Wat wil je voor jezelf zo graag zien in jouw toekomst? Door dagelijks aandacht te geven aan dit document alsof het er al is, gaat je mind geloven dat het er al is. Dat is wat je naar je toe gaat aantrekken. Wat je positieve aandacht geeft groeit.

Het resultaat van je zelfinzicht vergroten is je weer bewust worden van jezelf. Wat heb jij nodig om in je kracht te komen en te blijven. Wat past bij jou of niet (meer). Je hebt meer begrip voor jezelf waardoor je ook anders naar jezelf kan gaan kijken. Je gaat jezelf meer respecteren en waarderen en vooral erkennen. Erkennen dat jij mag zijn wie je bent, dat je daar trots op mag zijn en daar voor mag gaan staan.

Als je deze module overslaat dan mis je het onderzoek naar jouw basis, wat maakt(e) je precies ziek, wat is de bron van jouw ziekzijn (bewustwording), waar in mijn verleden is dit ontstaan (begrip), wat zijn mijn energiegevers en energievreters? Welke onbewuste leef- en denkpatronen zitten in mij? (ontdekken). Hoe buig ik deze patronen om en laat ik het oude los? In deze eerste stap onderzoek je de bouwstenen van de patronen die jouw ziekte hebben gecreëerd en zet je de eerste stappen naar verbetering.

Buro Boons
Gun jezelf een coachtraject.
Ik informeer je graag over de mogelijkheden.
Godfried Schalckenstraat 58
4921 CS Made

Buro Boons