GELUK IS EEN MINDSET

De derde module : duurzaam gezond en gelukkig

In module 3 gaan we verder verdiepen hoe deze patronen zich verhouden tot jouw dagelijkse leven. Als je deze module niet volgt heb je kans dat je vervalt in je oude patronen. Patronen veranderen kost tijd en vaak sluipen ze op een sneaky manier weer in je leven. Onderhoudscoaching als nazorg is dus erg belangrijk.  Zo voorkom je terugval, je verankert steeds beter je nieuwe leefstijl. Je blijft allert op oude en nieuwe patronen.

We gaan samen ook kijken naar wat je nog meer kunt inzetten om je gezondheid te verbeteren. Integrale geneeskunde. We gaan kijken naar andere aandachtsgebieden zoals aandacht voor voeding, beweging, tekorten in je lichaam, massages, ontspanning enz. Wat kan ik vanuit andere invalshoeken toevoegen om een zo groot mogelijke kans te creëren duurzaam gezond en gelukkig te zijn, te blijven of te worden.

De psyche is sowieso een belangrijke pijler, maar juiste voeding en beweging heeft ook veel impact. Voeding kan helpen in het voorkomen van kanker, voeding die baat en voeding die schaadt. Koolhydraatarm eten bijvoorbeeld geeft een erg positief resultaat op Diabetes 2. Beweging bij bv. obesitas of een burn-out zorgt dat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Beweging zorgt ervoor dat je positieve pepstofjes in je hoofd aanmaakt waardoor depressieve gedachten verdwijnen.

Als je niet op meerdere vlakken naar je ziekte kijkt, heb je niet het optimale gehaald uit jouw zoektocht. Je ontzegt jezelf de kans maximaal te verbeteren. De kans op terugval is groter. Deze derde module zorgt er voor dat je weet wat ervoor nodig is om de patronen voor eens en altijd te veranderen in je heden en toekomst. Hij zorgt dat je doorzet, je focus behoudt en niet opgeeft.

 Na het totale traject heb je inzicht in wie je bent, waarom je dingen doet zoals je ze doet, waarom je ziek bent geworden en wat jouw rol is om te verbeteren in je ziektebeeld. Het gaat tenslotte om jouw rol, jouw wil om te veranderen, jouw doorzettingsvermogen om door te gaan, jouw besef van je eigen verantwoordelijkheid nemen.

Je hebt dan alles aangepakt op het gebied van psyche, voeding, beweging, ontspanning en tekorten in je lichaam om zo gezond mogelijk te zijn/worden.

Ik kan je niet beloven dat je voor 100% geneest, voor altijd genezen bent of blijft, want sommige dingen heb je ook niet in de hand. Maar alles begint bij jou. Als je niet investeert in jezelf, dan werkt het niet. Je moet alles willen geven en doen om daar te komen. Je moet deze modules zien als nieuwe bouwstenen voor een mooie zo gezond mogelijke toekomst.
Wat ik je wel kan beloven is mijn 100% inzet om jou te helpen zo ver mogelijk als voor jou mogelijk is te komen om gezonder en gelukkiger te zijn/worden.

Buro Boons
Gun jezelf een coachtraject.
Ik informeer je graag over de mogelijkheden.
Godfried Schalckenstraat 58
4921 CS Made

Buro Boons