SUCCESVERHALEN

Testimonials

Theresia

Ik ben genezen van borstkanker. Een stemmetje in mijzelf bleef maar zeuren en onzeker zijn over : Wat als het terugkomt!!
Ik besloot een traject aan te gaan bij Francette, om te kijken waar komt het vandaan? Waarom ik? Hoe deal ik met die onzekerheid? Welke leef- en denkpatronen hebben dit veroorzaakt en hoe kan ik ze omdraaien? Hoe krijg ik weer vertrouwen in mijn lijf?.

Willem (burnout)

Ik kwam maar niet uit mijn jarenlange burnout en daarnaast had ik in mijn jeugd veel meegemaakt.

Meerdere coaches/psychologen bezocht maar Francette steed hier ver bovenuit. Na ons eerste gesprek al kon ze goed de vinger op de zere plek leggen en had ze alles samengevat op papier! Dat was ons uitgangspunt voor de vervolggesprekken.

Met duidelijke oefeningen en sessies hebben we heel snel resultaat kunnen boeken.

Jamy (burnout)

Vanaf de eerste sessie ben ik mij steeds beter gaan voelen en met jouw tips, trucs en de mooie oefening om weer met beide benen stevig op de grond te staan gaat het een stuk beter met mij. Bij jou voel ik mij op mijn gemak, de bekende “klik” die ik heel belangrijk vind was meteen aanwezig.

Ongelooflijk hoe snel jij bepaalde ‘problemen’ naar boven wist te krijgen, ik dacht dat ik die al lang had opgelost, maar nee ze zaten er nog steeds.

Nu een aantal maanden onderweg en leer nog steeds nieuwe dingen wanneer wij elkaar weer spreken.

Maria, diabetes type 1, insuline drastisch naar beneden

Graag wil ik vertellen over mijn verhaal en ervaring met de methode en coaching van Francette, vooral omdat het mij tot nu toe alleen maar de juiste richting en houvast gegeven heeft.

Vorig jaar Oktober, na al een half jaar niet goed te voelen, teveel afvallen en op en neer aanduidende bloedsuiker te hebben, ben ik bij de diabetesconsulente terecht gekomen. Daar kreeg ik te horen dat ik diabetes type 1 had, en moest gaan spuiten. Ik heb een voortdurende strijd met mijn lichaam gehad, en niet willen toegeven, en vooral niet accepteren dat ik diabetes type 1 had.

Dit is bij mij op latere leeftijd geconstateerd, en wat ze de naam L.A.D.A. noemen een op latere leeftijd aandoening diabetes 1.

Buro Boons
Gun jezelf een coachtraject.
Ik informeer je graag over de mogelijkheden.
Godfried Schalckenstraat 58
4921 CS Made

Buro Boons