OVER FRANCETTE

Francette Boons

Francette Boons

Coach / Trainer

Specialisatie

Gezondheidscoaching

Contactgegevens

+31 (6)15182572

info@buroboons.nl

Over Francette

Ik ben Francette Boons, een familiemens, een coach, een gevoelsmens, een pionier, geboren in Made, 22 april 1963, een trotse moeder van een mooie dochter Esther en woon samen met mijn lieve partner Arjen.

Doordat ik hooggevoelig ben verliep mijn leven niet altijd zoals ik dat wilde. Ik wist lange tijd niet wat hooggevoeligheid was had er vooral veel last van, voelde me anders dan anderen, was snel overprikkeld, voelde de energieën van de wereld om me heen, zag en hoorde dingen die anderen niet zo beleefden.

Op het moment dat ik op zoek ging naar mezelf ontdekte ik pas wat dat inhield. Ik ging mezelf beter begrijpen en leerde ik hoe ik ermee om moest gaan. Later pas ging ik het waarderen en kon ik het inzetten als kwaliteit.

Door mijn hooggevoeligheid wil ik altijd het naadje van de kous weten omdat ik precies wil snappen waarom er dingen gebeuren of niet. Na mijn eerste burn-out ging ik op zoek naar het waarom. Waarom ik? Wat deed ik om burn-out te worden, wat lag daar aan ten grondslag? Dat onderzoek was de eerste stap naar het ontwikkelen van mijn methode. Mijn methode heb ik doorleefd, toegepast op mezelf en steeds weer herijkt.

Mijn hart gaat zingen als ik werkelijk iets voor mensen kan betekenen, dingen kan delen met mensen, ze bewust kan maken en blij. Dat is de grootste passie in mijn leven, daar wil ik de rest van mijn leven mee bezig zijn.

Favoriete bezigheden in mijn vrije tijd zijn : wandelen, mountainbiken, salsa dansen, creatief met bloemen, schilderen en reizen.

Werkervaring

Sinds 1986 werk ik bij de Belastingdienst – Douane. Ruim 25 jaar houd ik me bezig met het coachen van teams en individuen. Ik begeleid teams en mensen naar meer zingeving, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling.

Opleiding + certificaten

Post HBO Jobcoaching
Post HBO Coaching- en Begeleidingskunde
Green Belt (lean) coachopleiding
Adjunct-commies opleiding Belastingdienst
Secretaresse opleiding Schoevers
Mavo-4

Reiki 1 + 2, Mediumschap 1+2, Katharahealing, Munay-ki,
NLP, Enneagram, Thetahealing, Matrixmethode

Buro Boons
Gun jezelf een coachtraject.
Ik informeer je graag over de mogelijkheden.
Godfried Schalckenstraat 58
4921 CS Made

Buro Boons